Route omschrijving

Met openbaar vervoer vanuit Utrecht:

Neem op streekbusstation Utrecht buslijn 77 richting Nieuwegein Zuid. Stap uit bij halte Blokhoeve Noord en loop richting de aangrenzende woonwijk, naar de Middelhoeve. De eerste straat rechts is de Veldhoeve. Het kantoor van VPTZ-ZU bevindt zich in de hospice, direct op de hoek aan uw linkerhand, huisnummer 1.

Vanaf halte Blokhoeve Noord is het ongeveer 4 minuten lopen.

Met de auto vanuit Amersfoort:
Komende vanaf de A12 neemt u de afslag Kanaleneiland (afslag 17). Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Europalaan op. U gaat rechtdoor waarbij u enkele verkeerslichten passeert en de weg naar rechts afbuigt en overgaat in de Taludweg. Na deze bocht slaat u bij de verkeerslichten linksaf de woonwijk Blokhoeve Noord in. U rijdt dan op de Middelhoeve. De eerste straat rechts is de Veldhoeve. Het kantoor van de hospice bevindt zich direct op de hoek aan uw linkerhand, huisnummer 1.

Met de auto vanuit Den Haag:
Komende vanaf de A12 neemt u de afslag Nieuwegein Papendorp (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de A.C. Verhoefweg op. Na ongeveer 800 meter slaat u linksaf de Taludweg op. Na 300 meter slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de woonwijk Blokhoeve Noord in. U rijdt dan op de Middelhoeve. De eerste straat rechts is de Veldhoeve. Het kantoor van de hospice bevindt zich direct op de hoek aan uw linkerhand, huisnummer 1. 

  Wat is uw vertrek adres?
  Voorbeelden:
- Straat 00, 0000 XX, Plaats (of delen hiervan).
- Bedrijfnaam (als deze op Googlemaps staat)
* Verplicht