Kun jij er zijn voor mensen in de laatste levensfase?

Vrijwilligers zijn bij Proxima Terminale Zorg heel belangrijk. Zij vormen de kern van onze organisatie. Het zijn allemaal mensen met een grote betrokkenheid bij onze organisatie en het werk wat wij doen. Proxima biedt vrijwilligerswerk in de hospice in Nieuwegein en bij mensen thuis in elf gemeenten in de Provincie Utrecht.

Saskia Talstra uit Nieuwegein werkt sinds anderhalf jaar als vrijwilligster in de hospice en vertelt hierover: “Mijn belangrijkste taak is om te zorgen dat het leven voor de gast zo prettig mogelijk verloopt. Dit doe ik door een kopje koffie te brengen, de krant voor te lezen, de familie te ondersteunen of een luisterend oor te bieden. De professionele zorg wordt verleend door verpleegkundigen. Ik heb altijd met veel plezier in het bedrijfsleven gewerkt maar kan wel zeggen dat het werk in de hospice mij zeker zoveel voldoening biedt, misschien zelfs nog wel meer!”.

Proxima bij MaxVandaag
Op 17 oktober 2018 heeft MaxVandaag een filmpje uitgezonden dat opgenomen is bij Proxima. Dit geeft een goed beeld van ons Hospice. Klik hier om het filmpje te zien.

Vacature Hospice - Nieuwegein
Bekijk de volledige vacature >>>
Meer lezen over vrijwilligerswerk in de hospice >>>

Vacature thuis diverse gemeenten
Bekijk de volledige vacature >>>
Meer lezen over vrijwilligerswerk thuis >>>

Vacature thuis Vianen
Bekijk de volledige vacature >>>
Bekijk de wervingsfolder over vrijwilligerswerk thuis >>>